Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Mixeaza ovazul pana se face ca o faina mai mare.
Amesteca primele 5 ingrediente, pana devin o crema pufoasa. Pune toate celelalte ingrediente solide si amesteca pana se omogenizeaza. Pune coca in frigider cel putin 1 ora (se poate si peste noapte).
Incalzeste cuptorul la 180 C. Pe o tigaie cu hartie pergament pune bile din coca, pe care apoi le aplatizezi cu palma ca sa le dai forma rotunda.
Coace 8-10 minute, raceste-le pe un gratar si umple-le 2 cate 2 cu crema. Pentru crema amesteca toate ingredientele si da putin la rece ca sa se intareasca.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola