Fursecuri cu nutella si dulceata de capsuni

de Rocsi in Prajituri, 17 Mai 2011 | 4448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 gr unt
  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie rasa
  • 1 esenta rom
  • 3 cani si jumatate faina(acum poate sa va trebuiasca putin mai mult,sau mai putin,depinde de marimea galbenusului si calitatea untului)
  • nutella
  • dulceata de capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nutella si dulceata de capsuni:

Untul il punem intr-un bol la topit,pe baie de aburi,dar nu il infierbantati,doar il topiti si il luati de pe baie de aburi.

mixati ouale cu zaharul,pe care il puneti treptat.

incorporam si untul topit .

adaugam praful de copt,coaja de lamaie rasa si esenta de rom.

le amestecam toate iar la urma adaugam faina treptat,pana obtinem compozitia aluatului dorita.

luam o tava patrata de cuptor,o ungem cu putina margarina si asezam hartie de copt.

rupem bucatele mici din aluat si facem bilute intre maini,pe care le asezam in tava.

le aplatizam putin cu o furculita.

le dam in cuptorul incins,la o temperatura porivita ,intre 15 -20 minute.

cand sunt coapte le scoatem intr-un bol si le lasam sa se raceasca.

umplem cate doua cu nutella si cu dulceata de capsuni(puteti folosi si altceva pentru a le umple).

daca doriti mai multa crema in interior,atunci puteti sa le scobiti putin.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nutella si dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inimioare de ziua indrăgostiților