Untul il punem intr-un bol la topit,pe baie de aburi,dar nu il infierbantati,doar il topiti si il luati de pe baie de aburi.
mixati ouale cu zaharul,pe care il puneti treptat.
incorporam si untul topit .
adaugam praful de copt,coaja de lamaie rasa si esenta de rom.
le amestecam toate iar la urma adaugam faina treptat,pana obtinem compozitia aluatului dorita.
luam o tava patrata de cuptor,o ungem cu putina margarina si asezam hartie de copt.
rupem bucatele mici din aluat si facem bilute intre maini,pe care le asezam in tava.
le aplatizam putin cu o furculita.
le dam in cuptorul incins,la o temperatura porivita ,intre 15 -20 minute.
cand sunt coapte le scoatem intr-un bol si le lasam sa se raceasca.
umplem cate doua cu nutella si cu dulceata de capsuni(puteti folosi si altceva pentru a le umple).
daca doriti mai multa crema in interior,atunci puteti sa le scobiti putin.
Pofta buna!!