Fursecuri cu nutella si dulceata de capsuni

de Rocsi in Prajituri, 17 Mai 2011 | 4542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 gr unt
  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie rasa
  • 1 esenta rom
  • 3 cani si jumatate faina(acum poate sa va trebuiasca putin mai mult,sau mai putin,depinde de marimea galbenusului si calitatea untului)
  • nutella
  • dulceata de capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nutella si dulceata de capsuni:

Untul il punem intr-un bol la topit,pe baie de aburi,dar nu il infierbantati,doar il topiti si il luati de pe baie de aburi.

mixati ouale cu zaharul,pe care il puneti treptat.

incorporam si untul topit .

adaugam praful de copt,coaja de lamaie rasa si esenta de rom.

le amestecam toate iar la urma adaugam faina treptat,pana obtinem compozitia aluatului dorita.

luam o tava patrata de cuptor,o ungem cu putina margarina si asezam hartie de copt.

rupem bucatele mici din aluat si facem bilute intre maini,pe care le asezam in tava.

le aplatizam putin cu o furculita.

le dam in cuptorul incins,la o temperatura porivita ,intre 15 -20 minute.

cand sunt coapte le scoatem intr-un bol si le lasam sa se raceasca.

umplem cate doua cu nutella si cu dulceata de capsuni(puteti folosi si altceva pentru a le umple).

daca doriti mai multa crema in interior,atunci puteti sa le scobiti putin.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nutella si dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu dovleac