Fursecuri cu nuci si ciocolata

de Lavinia in Prajituri, 18 Noi 2012 | 6749 vizualizari

 

INGREDIENTE

Fursecuri

  • 350 g nuci macinate
  • 150 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 1 pliculet amoniac
  • faina cat cuprinde pentru un aluat nu foarte tare
  • 100 g unt

Umplutura:

  • gem/dulceata

Glazura:

  • 150 g ciocolata
  • 70 ml frisca lichida
  • bombonele colorate(optional)
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci si ciocolata:

Mixam untul cu zaharul pudra ,ouale  ,amoniacul si 50 g faina.Lasam sa se odihneasca 1 ora.

Adaugam nucile si faina pentru un aluat nu foarte tare.

Intindeti cu sucitorul o foaie potrivit de subtire(0.5 cm) si taiati cu formele dorite fursecurile.

Dati la cuptor pana se auresc putin.

 

Cand sunt reci le umplem cu gem si le ornam cu glazura si bombonele.

TIPS-URI

1

Daca le tineti intr-o punga peste noapte vor fi foarte fragede

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

ionela2682 1

21.11.2012, 08:52

Lavinia 1

21.11.2012, 09:03

Multumesc

gio 1

15.12.2013, 17:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec pufos cu banuti de ciocolata