Desertul copilariei mele :x
Pentru inceput, se pregateste aluatul: intr-o cratita, se pune apa la fiert cu sarea, apoi se adauga untul, iar cand da in clocot, se adauga faina si, cu un tel, se amesteca in continuu, pana cand se desprinde usor de pe marginea cratitei. Aluatul oparit se pune la racit intr-un vas, dupa care se incorporeaza ouale unul cate unul, cu ajutorul unui mixer sau un tel. Aluatul se pune intr-un posh.
Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt, se formeaza mini eclere si se dau la cuptorul preincalzit, la 200° C, in primele 15 minute, dupa care se regleaza temperatura cuptorului la 180° C, si se lasa pana cand se rumenesc.
Cojile se lasa la racit. Intre timp, se mixeaza frisca, se amesteca cu fulgi de ciocolata si vanilie, fiecare ecler se umple cu poshul, pe partea plata, in doua puncte. Se trec prin glazura si se decoreaza dupa gust.