De cand le-am vazut la gabytza mi-au placut,numai ca eu am modificat umplutura
Aluatul - intr-un bol adaugam untul rece, oul, zaharul si omogenizam. Adaugam cacao, praful de copt, esenta si treptat faina. Amestecam pana rezulta o coca nelipicioasa. Invelim coca si dam la rece cca 1 ora
Umplutura - nuca de cocos o amestecam cu albusul de ou, zaharul pudra, untul si amestecam. Daca este nevoie adaugam lapte sau smantana
Din aluat rupem bucati, intindem putin bucata de aluat, dupa care in mijloc adaugam 1 lingura de umplutura. Unim capetele formand un fursec (ca o minge). Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si repetam pana terminam. Dam tava la cuptor cca 20 minute
Dupa ce s-au racit decoram cu ciocolata topita
1
eu am topit 50 g ciocolata amaruie cu 50 g ciocolata alba