Fursecuri cu migdale

de ionela84 in Prajituri, 26 Dec 2013 | 3502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt 80-82%grasime
  • 150 g migdale maruntite
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • Vanilie
  • un praf de sare
  • 300 g gem de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

1.Mixam untul bine cu zaharul si vanilia si sarea 

2 Adaugam ouale unul cate unul mixand la viteza mica

3.Punem migdalele maruntite si mixam usor pana se omogenizeaza

4.Adaugam si faina in ploaie si formam un aluat ce il introducem 30-40 min la frigider

5 Scoatem aluatul si intindem o foaie ,decupam floricele, sau orice alta forma doriti, si dam la cuptorul preincalzit pt 15-20 min pana cand devin usor aurii,lasam sa se raceasca si le lipim cate 2 cu gem

TIPS-URI

1

Pt ornat am topit 70 g ciocolata neagra cu o lg smantana ,am pus intr-o punguta pe care am gaurit-o usor si am trasat linii pe fiecare fursec

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede