Fursecuri cu ghimbir si lamaie

de adnia in Prajituri, 8 Ian 2013 | 5228 vizualizari

 

Pe mine m-a incantat peste masura aceasta combinatie, drept dovada a fost si faptul ca au disparut extrem de repede! Am observat totusi, ca pana sa guste din ei, lumea s-a dovedit un pic reticenta la adresa ghimbirului. Eu una folosesc acest ingredient foarte des intr-o multitudine de retete!

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 1 pachet margarina
  • 125 gr. zahar pudra
  • zeama si coaja rasa de la 1 lamaie mare
  • 3 lingurite pudra de ghimbir
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ghimbir si lamaie:

Se mixeaza toate ingredientele pana se formeaza o bila de aluat ce se da la rece pt. cca 1 ora. Apoi se intinde cu sucitorul in foaie groasa de cca 5 mm, se decupeaza cu formele preferate si se coc in tava tapetata cu hartie de copt, la foc mediu. Atentie! Se coc foarte repede!

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ghimbir si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu crema de cappuccino