Fursecuri cu gem

de ionela2682 in Dulciuri, 12 Mar 2010 | 5890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame faina alba
  • 200 grame unt
  • 100 grame zahar pudra
  • 1 bucata galbenus
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Punem intr-un castron zaharul pudra si untul il frecam spuma cu mixerul adaugam galbenusul, praful de copt punem faina, mixam toate aceste ingrediente pana obtinem o coca cu o consistenta potrivita, pe care o introducem la frigider pentru 30 minute.

Scoatem coca din frigider si formam bilute, formam gaurele in mijlocul fiecarei bilute. Umplem fiecare gaura a fursecurilor cu gem de caise Lasam la copt timp 10-15 minute, la foc moderat.

Se poate folosi gemuri diferite  dar cu o consistenta cremoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 21:38

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri persane cu stafide si sofran