Fursecuri cu ciocolata si menta

de Lau in Dulciuri, 18 Iun 2018 | 2738 vizualizari

 

Picnicul bucatarasilor

 

INGREDIENTE

  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200-300 g faina
  • 1 praf de sare
  • 100 g ciocolata
  • 100 g frunze de menta
  • 2 oua
  • coaja de lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si menta:

Intr-un vas adaugam 200 g faina.praful de copt,bicarbonatul,zaharul si amestecam.

Facem o adancitura adaugam untul moale,menta tocata marunt,ouale batute,coaja de lamaie.

Incepem sa framantam un aluat omogen si elastic,(daca este nevoie mai adaugam faina)

La final incorporam ciocolata,invelim in folie alimentara si dam la rece 2 ore.

Intindem aluatul pe masa infainata si decupam cercuri cu ajutorul unui pahar,

Coacem cca 10-15 min in cuptorul incalzit

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata, branza si visine