Fursecuri cu ciocolata si caramel

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 29 Dec 2015 | 3585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g zahar pudra
  • 120 g unt
  • 40 g cacao
  • 120 g faina
  • un ou
  • 2 linguri lapte
  • 75 g zahar
  • 100 ml smantana de gatit
  • ciocolata maruntita
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si caramel:

Pentru caramel: caramelizam cele 75 g zahar, adaugam cele 100 ml smantana de gatit si lasam pe foc pana se formeaza un sos dens si cremos.

Frecam untul spuma, adaugam zaharul pudra, galbenusul si cele 2  linguri de lapte. Adaugam apoi faina si cacaoa.Lasam la rece 1 ora.

Formam bilute, le turtim putin intre degete,apoi le tavalim prin albusul batut, prin ciocolata maruntita si le asezam in tava in care am pus hartie de copt.

Introducem tava in cuptorul incins pentru 10-15 minute. Scoatem tava din cuptor si apasam cu o lingurita fiecare fursec, facand o mica adancitura.

Dupa ce s-au racit umplem fiecare adancitura cu caramel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Dulciuri cu Georgiana 1

30.12.2015, 15:18

Multumesc!

Rocsi 1

30.12.2015, 20:48

Delicioase!

Dulciuri cu Georgiana 1

03.01.2016, 08:12

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert jeleuri de portocale in ciocolata