Fursecuri cu ciocolata

de CameliaR in Dulciuri, 5 Noi 2016 | 4178 vizualizari

 

Aceste fursecuri merg de minune la o cafea, la micul-dejun, alaturi de un pahar cu lapte sau cand aveti chef sa rontaiti ceva dulce. Se pot servi ca atare, sau umplute cu ce doriti. M-am inspirat de pe blogul Jamilei. Sunt delicioase! 
 

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina
  • 100 g unt
  • 110 g zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • nutella
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Intr-un bol punem untul moale si zaharul. Mixam pana cand se incorporeaza cele doua ingrediente. Adaugam oul, praful de sare si esenta de vanilie. Mixam pana cand amestecul devine omogen. Adaugam faina si mixam usor pana se incorporeaza. Scoatem aluatul pe masa de lucru si il framantam putin. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nelipicios Presaram faina peste aluat si pe masa de lucru. Cu un sucitor intindem aluatul iar apoi incepem sa decupam cu ce forma dorim.  Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam fursecurile in tava. Mie mi-au intrat 20 de fursecuri in tava. Am copt 2 tavi. Introducem tava in cuptor, si o lasam la 170 grade C (sau treapta 2), timp de 13 minute-15 minute, sau pana cand fursecurile se rumenesc usor la suprafata. O parte din fursecuri le-am umplut cu nutella, iar celalalte fursecuri au fost servite ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu jeleu