Mos Nicolae trebuia asteptat asa cum se cuvine si eu zic ca aceste fursecuri au fost categoric pe placul lui :)
Intr-un bol amestecam untul topit si racit cu zaharul pudra, cacaua si banana facuta piure.
Adaugam apoi ouale si treptat faina amestecata cu praful de copt.
Copozitia obtinuta o dam la rece minim 3 ore sau pana a doua zi, acoperind vasul cu folie alimentara.
Scoatem de la rece si cu o lingurita luam din compozitie si formam bilute pe care le dam prin zahar pudra.
Bilele cu zahar pudra din abundenta, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, lasand putin spatiu intre ele.
Dam tava la cuptor timp de 10 minute la 170 de grade.
Nu le lasam mai mult pentru ca ele trebuie sa ramana moi in interior.
Sunt perfecte aceste fursecuri dimineata cu o cana de cafea sau ceai.
Am sa le repet pentru Craciun cu ciocolata si lamaie si am sa va aduc retetele cat mai curand.
1
Din aceste cantitati rezulta 24 de fursecuri ( daca doriti mai multe dublati cantitatile)