Fursecuri cu cacao si banane

de T I M E A in Dulciuri, 8 Dec 2014 | 5787 vizualizari

 

Mos Nicolae trebuia asteptat asa cum se cuvine si eu zic ca aceste fursecuri au fost categoric pe placul lui :)

 

INGREDIENTE

  • 70 gr unt
  • 1 lingura si jumatate cacao
  • 80 gr zahar pudra
  • 1 banana coapta
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 220 gr faina
  • zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cacao si banane:

Intr-un bol amestecam untul topit si racit cu zaharul pudra, cacaua si banana facuta piure.

Adaugam apoi ouale si treptat faina amestecata cu praful de copt.

Copozitia obtinuta o dam la rece minim 3 ore sau pana a doua zi, acoperind vasul cu folie alimentara.

Scoatem de la rece si cu o lingurita luam din compozitie si formam bilute pe care le dam prin zahar pudra.

Bilele cu zahar pudra din abundenta, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, lasand putin spatiu intre ele.

Dam tava la cuptor timp de 10 minute la 170 de grade.

Nu le lasam mai mult pentru ca ele trebuie sa ramana moi in interior.

Sunt perfecte aceste fursecuri dimineata cu o cana de cafea sau ceai.

Am sa le repet pentru Craciun cu ciocolata si lamaie si am sa va aduc retetele cat mai curand.

TIPS-URI

1

Din aceste cantitati rezulta 24 de fursecuri ( daca doriti mai multe dublati cantitatile)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu afine, portocala si scortisoara