Fursecuri colorate

de - Andreea - in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 2762 vizualizari

 

Reteta vazuta la Laura (privatelaura)... simple,rapide si super bune ! 

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt ( margarina)
  • 80 gr zahar pudra
  • 1 praf de sare
  • 1 galbenus ou
  • 250 gr faina alba
  • 1\2 plic praf de copt
  • 2 lingurite pline cu bombonele colorate
  • 1 lingura plina cu bombonele de ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri colorate:

Scoatem din timp untul din frigider, pentru a ajunge la temperatura camerei.

Punem intr-un bol, untul impreuna cu zaharul pudra si un praf de sare.

Mixam totul forte bine cu ajutorul unui mixer, apoi adaugam galbenusul de ou si se omogenizeaza compozitia.

Separat, amestecam faina cu praful de copt si le adaugam la crema de unt.

La final, adaugam bombonelele colorarte si cele de ciocolata.

Amestecam totul cu mana pana distribuim uniform ornamentele. ( nu se framanta mult pentru a pastra fragezimea) 

Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei linguri pentru inghetata, luam din compozitie, formam fursecurile si le asezam in tava. 

Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 160-170 grade C, pentru 10 -15 min.(pana cand fursecurile devin usor rumene)

Cat sunt calde, sunt foarte fragede, deci atentie cand le scoateti din tava. Cand se vor raci, se vor intari usor. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri insiropate cu crema de vanilie