Reteta vazuta la Laura (privatelaura)... simple,rapide si super bune !
Scoatem din timp untul din frigider, pentru a ajunge la temperatura camerei.
Punem intr-un bol, untul impreuna cu zaharul pudra si un praf de sare.
Mixam totul forte bine cu ajutorul unui mixer, apoi adaugam galbenusul de ou si se omogenizeaza compozitia.
Separat, amestecam faina cu praful de copt si le adaugam la crema de unt.
La final, adaugam bombonelele colorarte si cele de ciocolata.
Amestecam totul cu mana pana distribuim uniform ornamentele. ( nu se framanta mult pentru a pastra fragezimea)
Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei linguri pentru inghetata, luam din compozitie, formam fursecurile si le asezam in tava.
Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 160-170 grade C, pentru 10 -15 min.(pana cand fursecurile devin usor rumene)
Cat sunt calde, sunt foarte fragede, deci atentie cand le scoateti din tava. Cand se vor raci, se vor intari usor.
Pofta buna !