Fursecuri

de Laura Alexia in Prajituri, 13 Ian 2012 | 8432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 1 ou
  • PT ORNAT
  • 500 g ciocolata
  • 250 g zahar pudra
  • 1-2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat. Aluatul obtine se intinde intr-o foaie nu foarte subtire, ci potrivita. Se iau forme pt prajituri daca aveti si obtineti fursecuri in diferite forme,eu am folosit formele urmatoare stelute si inimioare.

Dupa ce am pus fursecurile in tava pe care am uns-o cu un pic de ulei le punem la cuptor pana devin rumene max 8 min nu mai mult. Dupa ce le-am scos de la cuptor le lasam sa se raceasca.

Intre timp preparam ciocolata pe baie de aburi, iar pentru glazura alba folosim cele 250 g de zahar pudra pe care le amestecam intr-un castron cu zeama de la lamaie storsa, cam 10 linguri de zeama de lamaie.

Luam fursecurile le scufundam in ciocolata si le ornam cu bomboane pt ornat. La fel procedam si cu glazura alba.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert nuci umplute