Fulgi de ovaz cu zahar brun

de Mitinita in Mancare copii, 7 Noi 2012 | 6467 vizualizari

 

Toti stim ca micul dejun este foarte important si la fel de important este si ce mancam la micul dejun.
Azi vrem sa va spunem despre unul dintre felurile noastre preferate si speram sa mai corupem si pe altii,

Motivul pentru care apare in fotografie si punga de fulgi de ovaz este ca din toate pe care le-am incercat,acest produs ni s-a potrivit cel mai bine,fulgii sunt subtiri si se vor inmuia foarte repede.

Noi am deprins obiceiul de a manca fulgi de ovaz de la parintii nostri,dar si de la gradinita Waldorf si credem ca lucrurile cu care ne deprindem la o varsta frageda raman cu noi toata viata.

 

INGREDIENTE

  • fulgi de ovaz
  • apa fierbinte
  • zahar brun dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de ovaz cu zahar brun:

Fulgii de ovaz se pun intr-un bol si turnam peste ei apa fierbinte. 

Lasam 3 minute sa se umfle,apoi adaugam zaharul brun.

Apa fierbinte se poate inlocui cu ceail,lapte sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de ovaz cu zahar brun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terci de ovaz cu fructe