Se amesteca absolut toate ingredientele in robot pana se formeaza bila de aluat, apioi se scoate si se lasa la odihnit 15 min (asta ca sa se omogenizeze bine, iar psyllium-ul sa-si faca "meandrele", i.e. sa lege aluatul). Apoi se mai framanta putin (daca e cazul) cu faina de orez sau migdale, se intinde foaie subtire, apoi se dau la cuptor cca 10 min, sau, dupa caz, se aseaza in tavile deshidratorului si se lasa acolo cca 1,5 ore, pana se usuca bine.
Sunt extraordinar de gustosi , sanatosi si se pot lua in pachetele la scoala sau la serviciu. Unde mai pui ca arata fenonemal pe o farfurioara pe masa...si fac ravagii printre invitati! Sunt naturali si nu contin conservant, deci sunt perfecti pt. copii.
Enjoy!
1
daca nu aveti deshidrator, se pot coace pur si simplu in cuptor pt. cateva minute (3-4). Atentie insa, se ard f. repede!