Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin )

de Ina in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2011 | 21046 vizualizari

 

Daca am avut 2 kg, mi-am permis sa fac doua feluri :D

 

INGREDIENTE

  • 3 fudulii de tauras
  • 50 ml otet,
  • 150 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ierburi italiene de la Kotanyi
  • 5 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin ):

 

Dupa ce am indepartat cu grija pielea din jurul fuduliilor, am taiat rondele , pe care le-am lasat in apa cu otet cca 20-30 minute.

Am scos rondelele din otet, le-am scurs si le-am condimentat, apoi le-am pus la prajit in putin ulei + 50 ml vin alb, pana au devenit rumene si frumoase :))) . Am adaugat felii de usturoi si am stins cu inca 50 ml. vin alb. Am mai lasat la foc mic inca 5 minte, apoi le-am scos si le-am servit calde, cu salata de primavara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (116)

Ina 1

04.06.2011, 13:28

Altfel n-am facut , nu stiu ...

carmenvlad 1

04.06.2011, 15:19

Are dreptate mamaieelena, trebuie sa facem de toate, chiar si fuduliile bietului tauras. Bune, amandoua retetele.

Panacris 1

21.04.2016, 08:22

) Ce de comentariii Ce veselie și nebunie Bune și rondelele astea

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de fudulii de curcan la tigaie