Fudulii de tauras cu verdeata

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 6 Apr 2020 | 2135 vizualizari

 

 Pe langa carnea proaspata de tauras am primit si doua fudulii.  Bineinteles ca eu doar le-am pregatit . Sotul le-a devorat direct din tigaie . 

 

INGREDIENTE

  • 2 fudulii de tauras [cat pumnul meu]
  • o mana de momite de tauras
  • 2 linguri otet
  • 4 cepe verzi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 2 linguri unt
  • boia dulce de ardei
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de tauras cu verdeata:

  1. Fuduliile se cresteaza pe o parte si curata bine de  membrana ce le inveleste .
  2. Fuduliile se pun in putina apa cu otet si se lasa o jumatate de ora la marinat .
  3. Puneti si momitele in apa cu otet.
  4. Curatati si spalati ceapa verde si patrunjelul . Tocati-le marunt .
  5. Dupa acest timp momitele si fuduliile se spala bine cu apa rece si se feliaza rondele .
  6. Aveti grija ca sa le scurgeti  cat de bine puteti de apa .
  7. Intr-o tigaie incingeti uleiul amestecat cu unt si puneti la prajit rondelele de fudulii si momitele.
  8. Prajiti -le pe ambele parti .Condimentati cu sare si piper .
  9. Puneti ceapa verde si amestecati usor .
  10. La sfarsit se presara putina boia , pentru aspect si se adauga patrunjel verde tocat din abundenta .
  11.     Poftitorii sa aiba pofta buna !!! :D

TIPS-URI

1

Fuduliile se pun in putina apa cu otet si se lasa o jumatate de ora la marinat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de tauras cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparat

ieri la 10:10

Paine de casa - Cea mai simpla reteta

pe 18.09 la 18:14

Chifle de casă - Rețeta cu frământare redusă

pe 18.09 la 10:36

Rețeta delicioasă de biscuiți cu unt și fulgi de ciocolată

pe 17.09 la 10:43

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in foietaj