Frunze de ciocolata

de Lily_Musat in Torturi, 1 Feb 2011 | 9991 vizualizari

 

Daca aveti frunze cu nervuri multe, este foarte bine deoarece fiecare nervura iese in relief si sunt foarte frumoase frunzele de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • frunze
  • ciocolata
  • pensula mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de ciocolata:

Se topeste ciocolata in bain-marie. Frunzele care au fost spalate si uscate se ung cu pensula PE DOSUL FRUNZEI cu ciocolata in 2 straturi. Se lasa sa se raceasca ciocolata dupa primul strat.

Dupa ce s-au uns cu ciocolata frunzele, le bagam la frigider pe o farfurie intinsa sa se intareasca.

Se indeparteaza frunzele usor cu mana apoi se decoreaza torturi cu ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

01.02.2011, 21:31

interesant

mamidesara 1

02.02.2011, 23:57

super ideea

ella_spy 1

26.02.2011, 17:29

Interesanta idee...si super decor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si nuci