Fructe de mare cu sparanghel

de Oana in Fructe de mare, 23 Iul 2011 | 8239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fructe de mare asortate (caracatita, calamari, creveti, scoici, surimi)
  • 6 fire de sparanghel
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu sparanghel:

Fructele de mare se spala si se scurg bine. Uleiul de masline se incinge in tigaie, se adauga usturoiul zdrobit, apoi fructele de mare. Se lasa cateva minute, apoi se adauga vinul si se lasa sa fiarba cu capac pana scade zeama. Sparanghelul se curata, se taie partea lemnoasa si se spala. Se taie apoi in 3 si se adauga in tigaie, spre final. Se adauga sare si piper dupa gust. Se opreste focul si se presara patrunjelul tocat fin.

Se serveste cu garnitura de orez natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

24.07.2011, 09:44

ce de animalute pe-acolo..... arata frumos platoul....

divainbucatarie 1

24.07.2011, 11:45

Lau 1

24.07.2011, 12:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele de primavara