O mica inventie care a iesit extraordinar, iar condimentele Delikat i-au dat un gust super!
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Crevetii se pun intr-un bol impreuna cu bucatiile de calamar, se condimenteaza si se lasa deoparte.
Bucatiile de caracatita se pun intr-o craticioara la fiert, se testeaza cu o furculita; cand sunt gata, se scot, s scurge de apa si se pun la prajit pe ambele parti in ulei de masline, apoi se scot pe o farfurie.
Se pune usturoiul tocat cat mai marunt crevetii condimentati, iar dupa ce isi lasa zeama, se pune vinul alb, bucatile de caracatita, se acopera cu un capac si se lasa putin la fiert.
Se scot crevetii din sos, bucatiile de calamar, se muta intr-o alta tigaie cu ulei de masline si se prajesc la foc rapid.
Sosul format se pune la foc mic, se subtiaza faina cu putina apa si smantana, se amesteca foarte bine si se toarna usor in sosul format.
Se amesteca sa nu se lipeasca cateva minute.
Fructele de mare rumenite se pun peste sosul format.
Se serveste cald! Pofta buna!