Fructe coapte ,cu inghetata

de Julie in Dulciuri, 14 Iul 2010 | 4249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fructe:    mere, nectarine sau caise
  • alune maruntite
  • miere de albine
  • unt
  • scortisoara
  • praf de cardamom
  • zeama de lamaie
  • inghetata
  • frisca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe coapte ,cu inghetata:

Folosim cate fructe dorim si de care avem preferinta.
Eu am folosit nectarina si mar.

Marul se taie pe jumatate si se goleste de seminte.Nectarina se desface si se indeparteaza samburele.

Se aseaza intr-un vas de yena si se stropesc cu zeama de lamaie.
Se pune apoi in fiecare cate o lingurita cu miere,alune maruntite, o bucata mica de unt si se presara cu praf de scortisoara si cardamom.

Se da vasul la cuptor pentru 30 minute.

Fructele coapte se servesc imediat cu inghetata si frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe coapte ,cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Julie 1

16.07.2010, 08:19

Rocsi,Mena ,pofta buna! Vanilla, daca ai pregatit,sper ca ti-a placut!

nadina73 1

17.07.2010, 17:17

super ideie 5 furcu

Julie 1

18.07.2010, 19:47

Nadina,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si gem de gutui