Frittata cu legume si Miez de lapte

de Bucataras in Mancaruri de legume, 5 Apr 2013 | 7366 vizualizari

 

O reteta delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un cub de branza Miez de lapte Delaco
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 dovlecel
  • o crenguta de busuioc proaspat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu legume si Miez de lapte:

Amestecati ouale intr-un bol.

Puneti uleiul intr-o tigaie, iar cand s-a incins adaugati dovleceii taiati cubulete.

Amestecati, condimentati cu sare si sotati pana se inmoaie si se coloreaza putin.

Taiati branza cubulete, tocati busuiocul si adaugati-le peste dovlecei in tigaie. 

Adaugati ouale. 

Cand s-a rumenit pe o parte, intoarceti frittata in tigaie.

Asezati frittata pe un platou, presarati putin busuioc, decorati cu putina branza si rosie, pentru culoare.

 

 

TIPS-URI

1

frittata se poate pune si in cuptor, 8-12 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu legume si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branzeturi