Am curatat ceapa, usturoiul si taiat ardeiul in doua scoatem semintele din el. Ciupercile le curatam, spalam si feliem. Ceapa se taie marunt la fel si usturoiul. Ardeiul se taie pe jumatate si se taie felii subtiri. Punem intr-o tigaie untul la topit impreuna cu 1 lingura de ulei. Cand este incins punem la calit ceapa si usturoiul impreuna cu putina sare. Punem peste ceapa care s-a inmuiat ardeiul taiat si mai tragem la tigaie 1-2 minute legumele dupa care adaugam ciupercile feliate si continuam sa calim pana zeama ce o lasa ciupercile se evapora. Dam deoparte tigaia si lasam legumele la racit. Intr-un vas punem ouale sparte adaugam la ele smantana, sare si piper macinat dupa gust si cu telul le batem pana se omogenizeaza compozitia. Ungem un vas cu unt dupa care turnam in el legumele peste ele se pune stratul cu oua, deasupra asezam cascavalul ras si rosiile cherry taiate pe jumatate. Apoi presaram deasupra patrunjel verde taiat marunt si dam vasul la cuptorul incalzit pana frittata se rumeneste frumos si este inchegata aprox 25 minute.
Sa aveti pofta !