Dovlecei pane cu cascaval

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2012 | 4724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • 200 ml bere
  • usturoi
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 300 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu cascaval:

Dovleceii ii curatam si ii taiem rondele,ii asezam intr-o strecuratoare,presaram sare si lasam 1 ora sa se scurga de zeama

Amestecam ingredientele,usturoiul pisat,adaugam faina cat sa iasa ca o smantana mai grosuta,

Intr-o tava asezam hartie de copt, trecem feliile de dovlecei prin aluat, asezam una langa alta, deasupra asezam felii de cascaval, iar deasupra la cascaval iar felii de dovlecei trecuti prin aluat. Dam tava la cuptor pana incepe sa se rumeneasca frumos,

Inainte cu 10 minute scoatem tava si adaugam cascaval dat prin razatoare si dam din nou tava la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval si chimen