Fritta(omleta la cuptor)

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2011 | 5146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g carne de pui
  • 100 g kaizer
  • ½ ardei
  • 2 ciuperci
  • 100 g cascaval
  • Ierburi italiene
  • Piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritta(omleta la cuptor):

Intr-o tigaie fara coada sau cu o coada detasabila se pune carnea de pui condimentata si kaizerul sa se rumeneasca. Ouale se bat cu un praf de sare si piper si se toarna in tigaie (focul dat la minim). Peste oua se aseaza ardeiul taiat fasii, ciupercile taiate felii si cascavalul taiat felii groase.Tigaia se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa la foc iute pana se rumeneste. Se serveste calda  simpla sau cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritta(omleta la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu urda