Platou cu aperitive

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2013 | 8766 vizualizari

 

rulada cu cabanos,tarta cu mazare si empanadas cu carne tocata

 

INGREDIENTE

  • pt rulada avem nevoie de:
  • 5 oua
  • 200 gr smantana
  • 4 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 fir de cabanos
  • 4-5 fire branza topita
  • 100 gr masline
  • pt tarta cu mazare si piept de pui:
  • un aluat de foietaj,
  • 350 gr branza,
  • 3 oua,
  • 150 gr smantana,
  • o conserva mazare,
  • un piept de pui mic,
  • sare
  • piper
  • pt empanadas avem nevoie de:
  • 1 ou,
  • 300 gr faina,
  • 100 gr unt
  • 300 gr carne tocata,
  • usturoi,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

Pregatim rulada: batem albusurile separat cu sare, adaugam galbenusurile, smantana, maslinele si faina. Dam la copt 15 minute. Cand e fierbinte rulam in foaia de copt rulada. Dupa ce se raceste derulam, punem feliile de branza topita si cabanosul intr-un colt si rulam la loc.

Tarta: amestecam ouale, branza, smantana, mazarea, sare si piper. Asezam aluatul de foietaj in tava si punem deasupra compozitia anterioara. Dam la cuptor 30 minute

Facem aluatul de empanadas: amestecam faina cu untul si oul si framantam pana aluatul nu se mai lipeste de vas. Dam la frigider jumatate de ora. Condimentam carnea tocata. Intindem aluatul, decupam cu ajutorul unei forme rotunde cercuri pe care le umplem cu carne tocata si le pliem cu o furculita. Si acestea de dau la cuptor 15-20 minute

Sunt 3 feluri de aperitiv foarte gustoase! Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel