Fritatta cu ton si dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2014 | 2676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 dovlecei micutii
  • 1 conserva ton
  • 1 rosie
  • 1/2praf de copt
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu ton si dovlecei:

Dovlecii ii curatam si ii dam prin razatoare,adaugam putina sare si ii lasam sa se  scurga 10 min,

Intr-un bol mai mare batem ouale cu sare  si piper dupa gust,adaugam dovlecei si amestecam

Scurgem tonul de ulei si adaugam peste compozitie,rosia tocata si praful de copt,

Amestecam bine dupa care adaugam compozitia in tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit cca 30 min,

Cand este gata adaugam cascavalul dat prin razatoare si dam din nou la cuptor pana se topeste cascavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu ton si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta inima la cuptor