Friptura November

de epurasha2bb in Porc, 6 Mai 2010 | 6847 vizualizari

 

fiindca la noi ploua de rupe mi-am amintit de reteta asta a mea de efect la musafiri

 

INGREDIENTE

  • 1 punga magica Knorr pentru pui sau porc
  •   vin-
  • 700 g carne porc gulas
  • 2 -3 cartofi
  • 1 carnat gras afumat
  • 3 graunti de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 3 linguri de bulion/ pasta de rosii
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura November:

Se incinge cuptorul.

Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele.

Se amesteca bine.

Se taie rondele carnatul si se prajeste putin, nu de tot.

Se adauga apoi si rondelele de carnat afumat in punga impreuna cu carnea de porc si 3 graunti de usturoi tocati rondele.

Se lasa sa se patrunda bine.

Se desface apoi punga si se adauga vinul si o lingura de ulei.

Se lasa sa se rumeneasca fara sa mai inchidem punga.

In alta tava asezam feliile de cartofi taiate in forma de frunze si date cu bulion, ulei si parmezan deasupra, iar cu grija turnam printre ele putina zeama de supa de carne.

Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc pe un platou pe care asezam pe margini frunzele din cartofi rumenite si in mijloc friptura de porc cu carnati si vin.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura November" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (20)

mena29 1

08.05.2010, 20:33

Felicitari,arata minunat,cinci furculite

epurasha2bb 1

10.05.2010, 09:41

mltumesc fetelor! pai cartofii i-am taiat felii lunguiete si grosute si i-am crestat pe margine cu un cutit pur si simplu.Apoi am trasat cu varful cutitului vinisoarele acelea specifice frunzelor, pe mijloc si razant spre margini si gata!

epurasha2bb 1

10.05.2010, 09:41

Ina multumesste-i sotului ta din partea mea pentru compliment!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de rosii, ciuperci si usturoi