fiindca la noi ploua de rupe mi-am amintit de reteta asta a mea de efect la musafiri
Se incinge cuptorul.
Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele.
Se amesteca bine.
Se taie rondele carnatul si se prajeste putin, nu de tot.
Se adauga apoi si rondelele de carnat afumat in punga impreuna cu carnea de porc si 3 graunti de usturoi tocati rondele.
Se lasa sa se patrunda bine.
Se desface apoi punga si se adauga vinul si o lingura de ulei.
Se lasa sa se rumeneasca fara sa mai inchidem punga.
In alta tava asezam feliile de cartofi taiate in forma de frunze si date cu bulion, ulei si parmezan deasupra, iar cu grija turnam printre ele putina zeama de supa de carne.
Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Se servesc pe un platou pe care asezam pe margini frunzele din cartofi rumenite si in mijloc friptura de porc cu carnati si vin.
Pofta mare!