Friptura in vin

de stefydeea in Porc, 4 Mar 2013 | 3105 vizualizari

 

un pranz mai copios

 

INGREDIENTE

  • o bucata buna de carne de porc. eu am avut ceafa
  • 1kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 500 ml vin rosu
  • putin rozmarin
  • cativa catei de usturoi
  • putina boia
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura in vin:

Se ia bucata de carne se spala, se sareaza, se pipereaza, se maseaza cu putin ulei si o impanam cu cativa catei de usturoi.

Cartofii se curata si se taie acordeon ,se sareaza,se pipereaza, ii dam cu putina boia si ulei si presaram rozmarinul.

Luam o tavita termorezistenta, asezam totul in ea si adaugam vinul.

Bagam la cuptor si lasam pana se rumeneste totul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc in vin rosu