Friptura din pulpa de ied

de Panacris in Oaie, 15 Apr 2021 | 4022 vizualizari

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

15.04.2021, 19:38

Iedutul nu a avut si niste costite ?

Panacris 1

15.04.2021, 19:42

Aveam ceva de gând cu ele, dar au fost prea micuțe, așa că le-am băgat la ciorbiță urmează și rețetea de ciorbiță așa ușurel

mirela0911 1

15.04.2021, 19:51

Daca nu are mirosul specific, ma bag la o portie!

vasimur 1

15.04.2021, 19:55

oanapl 1

15.04.2021, 20:06

Ce apetisantă este!

MotanLaOale 1

15.04.2021, 22:41

abstract01 1

15.04.2021, 23:12

mihaelar63 1

16.04.2021, 01:25

) Eu stiu din start ca este mai bun ca mielul . Deci dau din coate sa ajung prima ))

RODIMUR 1

16.04.2021, 07:01

Dacă este ca mielul, îmi place...!

Gherca Daniela 1

16.04.2021, 16:07

Rocsi 1

16.04.2021, 20:42

Arata bine si imi place cum s-a rumenit!

dantes 1

17.04.2021, 11:03

Gustoasa!

Catalina L 1

17.04.2021, 20:41

buna tare cred

anca_rm 1

19.04.2021, 17:04

Si noi preferam iedutul , este si ami moale si nu este atat de grasa

Rahela Velicu 1

14.05.2021, 09:42

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere