Friptura din pulpa de ied

de Panacris in Oaie, 15 Apr 2021 | 6642 vizualizari

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

15.04.2021, 19:38

Iedutul nu a avut si niste costite ?

Panacris 1

15.04.2021, 19:42

Aveam ceva de gând cu ele, dar au fost prea micuțe, așa că le-am băgat la ciorbiță urmează și rețetea de ciorbiță așa ușurel

mirela0911 1

15.04.2021, 19:51

Daca nu are mirosul specific, ma bag la o portie!

vasimur 1

15.04.2021, 19:55

oanapl 1

15.04.2021, 20:06

Ce apetisantă este!

MotanLaOale 1

15.04.2021, 22:41

abstract01 1

15.04.2021, 23:12

mihaelar63 1

16.04.2021, 01:25

) Eu stiu din start ca este mai bun ca mielul . Deci dau din coate sa ajung prima ))

RODIMUR 1

16.04.2021, 07:01

Dacă este ca mielul, îmi place...!

Gherca Daniela 1

16.04.2021, 16:07

Rocsi 1

16.04.2021, 20:42

Arata bine si imi place cum s-a rumenit!

dantes 1

17.04.2021, 11:03

Gustoasa!

Catalina L 1

17.04.2021, 20:41

buna tare cred

anca_rm 1

19.04.2021, 17:04

Si noi preferam iedutul , este si ami moale si nu este atat de grasa

Rahela Velicu 1

14.05.2021, 09:42

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]