Friptura din muschi de porc in bere

de Rahela Velicu in Porc, 2 Feb 2018 | 10689 vizualizari

 

Atat de frageda iese aceasta friptura, incat sigur veti cere a 2-a portie :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc
  • 500 g bere
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1 lingurita oregano
  • 1/3 lingurita ghimbir macinat
  • sare
  • 1 kg cartofi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din muschi de porc in bere:

Mai intai pregatim intr-un bol amestecul pentru marinat: mierea, mustarul, sare, piper, ardei boia, ghimbir macinat si oregano. Punem carnea in vasul in care o vom coace si o ungem pe toate partile cu amestecul facut. Lasam 1 ora la rece.

Turnam berea in vas pe langa carne, apoi acoperim vasul cu folie alimentara si-l dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 60 de min. 

Dupa cele 50 de min, luam folia de aluminiu, adaugam cartofii si daca este nevoie, mai adaugam apa calda.

Intoarcem carnea pe cealalta parte si dam din nou la cuptor inca 40-50 de min. 

Din cand in cand mai intoarcem carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschi de porc in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cratita