Friptura de vitel cu sos de mustar

de Constelatialeu in Vita, 5 Iul 2018 | 6621 vizualizari

 

Am umblat iar la cioroi alias Crock-Pot si i-am dat ordine sa fragezeasca carnita de vitel....

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne vitel
  • 60 g unt
  • sare
  • Sos de mustar
  • 2 linguri smantana cu 30% grasime
  • 2 linguri mustar dulce
  • 1 lingurita capere in otet
  • 2 linguri de sos de la friptura.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu sos de mustar:

Am taiat carnea de vitel in bucatele mici, am pus in tigaia wok unt si apoi am adaugat bucatelele de carne si le-am calit 5-6 min, apoi am transferat totul in oala Crock-pot-ului, am presarat sare si am pus capacul, am bagat in priza si am setat functia high pentru 3 ore.

Pentru sos am pus intr-un bol smantana, mustarul, caperele si sosul de la friptura si am omogenizat, apoi am servit cu bucatelele de friptura de vitel si cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita cu praz