Friptura de vitel cu sos de mustar

de Constelatialeu in Vita, 5 Iul 2018 | 6115 vizualizari

 

Am umblat iar la cioroi alias Crock-Pot si i-am dat ordine sa fragezeasca carnita de vitel....

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne vitel
  • 60 g unt
  • sare
  • Sos de mustar
  • 2 linguri smantana cu 30% grasime
  • 2 linguri mustar dulce
  • 1 lingurita capere in otet
  • 2 linguri de sos de la friptura.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu sos de mustar:

Am taiat carnea de vitel in bucatele mici, am pus in tigaia wok unt si apoi am adaugat bucatelele de carne si le-am calit 5-6 min, apoi am transferat totul in oala Crock-pot-ului, am presarat sare si am pus capacul, am bagat in priza si am setat functia high pentru 3 ore.

Pentru sos am pus intr-un bol smantana, mustarul, caperele si sosul de la friptura si am omogenizat, apoi am servit cu bucatelele de friptura de vitel si cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vitel cu ardei gras