Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii

de Dya Daniela Andrei in Vita, 29 Apr 2014 | 9860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de vita
  • 200 ml bere bruna
  • o cana cu suc de rosii proaspat
  • cativa catei de usturoi
  • optional: un morcov taiat cubulete
  • patrunjel si/sau busuioc verde
  • condimente: 1 lingurita cu rozmarin, frunzulite de busuioc, sare si pudra de ardei iute (sau dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii:

Se feliaza pulpa de vita, cat mai subtire posibil. (Eventual se poate folosi un ciocan pentru carne). Daca este cazul se curata de pielita. Se asaza intr-un vas, se stropeste cu ulei si se condimenteaza (dupa gust). Se adauaga usturoiul feliat si optional morcovul taiat cubulete (Imi place tare mut combinatia de vita cu morcov). Turnam berea si dam vasul la cuptor pana ce carnea este bine patrunsa. Coloram apoi cu suc de rosii si presaram patrunjel si/sau busuioc verde.  Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Vita la cuptor cu cartofi copti