Nu am ce sa spun decat ca a iesit atat de frageda si gustoasa!!
Spalam si portionam carnea de pui in bucati mai micute sa o putem invarti in vasul multicookerului.
O lasam la scurs apoi c condimentam.
Punem uleiul in vasul aparatului, conectam aparatul la sursa de curent, apoi setam programul FRY pentru 10 minute.
Dupa doua minute adaugam carnea si o lasam sa se rumeneasca, invartind-o pe toate partile. De fapt se va colora putin.
Dupa scurgerea celor 10 minute, adaugam berea, foile de dafin, inchidem capacul si setam programul STEW pentru 30 de minute.
Intre timp curatam si pisam usturoiul. Il asezonam si cu condimente.
Dupa epuizarea timpului, scoatem vasul din aparat, incercam friptura(fiind de pui imediat se patrunde, mai ales ajutata de bere), scurgem din lichid, daca este prea mult, adaugam usturoiul pisat si il amestecam putin printre carne, apoi punem vasul in aparat si mai setam programul FRY pentru 10 minute, intorcand din cand in cand carnea de pe o parte pe alta. Carnea se va colora frumos si va patrunde gustul usturoiului in ea.
Iese foarte buna ca si cand ar fi gatita la ceaun!