Friptura de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 28 Feb 2010 | 4515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • ulei,
  • usturoi,
  • 100 ml vin,
  • sare,
  • piper,
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui:

Pulpele se spala, se scurg si se condimenteaza (piper, boia, sare). Dupa ce au fost condimentate, se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si se lasa la cuptor.

Spre sfirsit se adauga vinul, stropit pe toata suprafata carnii, impreuna cu usturoiul curatat si taiat marunt, Cand sunt gata , se scot si se servesc cu cartofi prajiti, sau cu orice alta garnitura doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]