Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz

de epurasha2bb in Porc, 27 Feb 2011 | 6135 vizualizari

 

se topeste in gura...

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de carne de porc(ceafa sau pulpa)
  • 1 ceapa mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • o frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de praz
  • putin cimbru
  • ulei
  • 4-5 picioruse de ciuperci champignion
  • 1 cescuta mica de apa
  • pt.garnitura:
  • cartofi,
  • varza rosie,
  • ulei,
  • otet,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz:

Se pune ulei pe fundul unei tavi groase/ceaun si apoi se aseaza bucatile de carne mai grosute.

Se presara sare, piper, se aseaza cateii de usturoi si piciorusele de ciuperci deasupra, ceapa in mijloc si frunza de dafin si se lasa la cuptorul preincalzit la foc mic o jumatate de ora, apoi se pune o ceascuta de apa asi se da focul mare 10 minute.

Apoi se intoarce friptura si se mai lasa asa cu focul mic inca cateva minute.

 se serveste cu cartofi pai si salata de varza rosie facuta cu otet , ulei, sare, piper, zahar.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

La Ancuta 1

28.02.2011, 15:52

am ajuns cam tarziu . Arata tare bine si cred ca e buna, buna

divainbucatarie 1

28.02.2011, 16:13

Arata f bine friptura ta!

mihaelar63 1

28.02.2011, 16:25

Ceafa la cuptor e delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de ciuperci