Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

de Sidy in Porc, 18 Iun 2012 | 4082 vizualizari

COMENTARII (15)

angyb 1

18.06.2012, 15:56

vin la masa

Bucataras Medi 1

18.06.2012, 15:58

si eu vin!

Bya Ralu 1

18.06.2012, 15:59

foarte gustos

MotanLaOale 1

18.06.2012, 16:04

bun bun

diaconta 1

18.06.2012, 16:08

Hop si eu la masa

Alinutza80 1

18.06.2012, 16:11

bun

Poliana 1

18.06.2012, 16:36

bun, bun!

Panacris 1

18.06.2012, 17:46

Delicioasa!

laura_n 1

18.06.2012, 17:48

cat de bun trebuie sa fie

Geanina87 1

18.06.2012, 18:53

mmm ce bunatate

_Alina_ 1

18.06.2012, 19:50

Delicioasa!

Rocsi 1

18.06.2012, 21:11

Cred ca e o mare bunatate!

cocolina 1

18.06.2012, 21:31

yamiii ce bine miroase

Lau 1

18.06.2012, 21:42

gustos

BuburuzaBubu 1

18.06.2012, 22:13

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc pulpa si scarita cu bere