Friptura de porc la cuptor cu legume

de vasy16 in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2016 | 2870 vizualizari

 

O reteta foarte simpla si usor de facut. E o reteta inventata de mine, pot spune ca arunc totul in tava si las cuptorul sa faca restul. Sper sa va placa si voua atat de mult cat i-a placut sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • jumatate kg de carne de porc
  • 2-3 prazi
  • cativa catei de usturoi
  • un ardei rosu
  • 1 brocoli
  • varza de bruxelle
  • un morcov
  • un pahar de vin alb
  • sare
  • rozmarin
  • piper boabe
  • ulei
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor cu legume:

Se taie carnea in 4 sau 6 felii subtiri (eu le cumpar gata taiate) tinand cont ca in cuptor o sa se micsoreze destul de mult.

Se curata si se spala bine toate legumele.

Se taie in bucati potrivite legumele.In loc de varza de Bruxelles se pot adauga cartofi.

Se adauga legumele si carnea intr-o tava. Se sareaza, se pun boabele de piper, rozmarinul, vinul, uleiul si apa peste carne si legume si se da la cuptor aproximativ o ora.

Depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipota cu ciuperci