Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor

de susu in Porc, 24 Feb 2010 | 17748 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1 kg carne de porc sa aibe si nitica grasime

    1 capatana de usturoi

    3 morcovi

    1 gutuie vin rosu sec sau demisec

    ulei de masline

    mustar

    amestec de condimente pentru friptura: boia dulce sau picanta, cimbru, piper, vegeta, oregano, busuioc, rozmarin.

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor:

Se unge bucata de carne intreaga cu putin mustar si ulei de masline si se condimenteaza pe toate partile. Se cresteaza pentru a se introduce catei de usturoi si se lasa la frigider de pe-o zi pe alta. Se pune carnea a doua zi impreuna cu morcovii intregi, gutuia bucati mai mari si vinul cu apa. Eu am folosit carne de porc de tara si am pus o parte apa si trei de vin.

Se da la cuptor la foc mic cateva ore bune. Se mai stropeste carnea din cand in cand cu sosul din tava pentru a se rumeni frumos.
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

AlinaIpate 1

25.02.2010, 09:12

Faina ideia de marinare! Am mai auzit-o la un var! El a procedat asa cu muschiulet de vita! Foarte fain! Am sa aplic si eu!

dicarmencitta1957 1

25.02.2010, 11:50

Tare bine arata,sunt sigura ca a fost si tare delicioasa.

Nicolae 1

25.02.2010, 18:20

fara cuvinte ...

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita munteneasca cu carne de porc