Friptura de porc cu sos de ceapa

de mimmi in Porc, 12 Mar 2011 | 7384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii carne de porc,
  • 2 cepe,
  • putin unt,
  • condiment pentru gratar,
  • foi dafin,
  • vin rosu,
  • usturoi,
  • ciuperci,
  • 1 lingura zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu sos de ceapa:

Se condimenteaza carnea,se pune intr-o forma de yena,se adayga vin,apa si foi de dafin.

Se da la cuptor pana este aproape gata;pe urma se adauga mujdei si se mai lasa la cuptor pana este gata carnea.

Ceapa se curata,se spala si se taie rondele.

Se realizeaza un caramel din zahar,peste care adaugam ceapa taiata.

Dupa ce sotam ceapa,aceasta se stinge cu vin rosu si se mentine la foc mic cca 15 minute.

Ciupercile se calesc in putin unt si se servesc alaturi de carne si sosul de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu 5 arome chinezesti