Friptura de porc cu legume si cimbru

de Denissa in Porc, 23 Aug 2013 | 2345 vizualizari

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

23.08.2013, 15:17

MotanLaOale 1

23.08.2013, 15:33

mamaieelena 1

23.08.2013, 17:14

babi5 1

23.08.2013, 17:38

Ligia Bxl 1

23.08.2013, 17:47

bun si eu fac asa dar nu mai folosesc folie de aluminiu de mult ptr ca e toxica

Denissa 1

23.08.2013, 18:41

Angelina

Denissa 1

23.08.2013, 18:41

Motan

Denissa 1

23.08.2013, 18:42

Mamaie

Denissa 1

23.08.2013, 18:42

Babi

Denissa 1

23.08.2013, 18:42

Ligia

nilgun 1

23.08.2013, 19:28

nu mananc porc dar arata bine

Rocsi 1

23.08.2013, 22:42

Imi place. Vin maine sa pap

Denissa 1

23.08.2013, 23:57

Nilgun poti incerca si cu altfel de carne

Denissa 1

23.08.2013, 23:59

Rocsi te astept cu mare drag

Cris2711 1

24.08.2013, 00:14

ce pofta am

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 17:22

O bunatate !

Denissa 1

11.12.2013, 19:55

Cris, Krysty

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura din carne de porc, macerata in bere neagra