Friptura de porc cu legume la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 12 Mar 2011 | 14214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc
  • 4-5 cartofi
  • 1 punga amestec mexican
  • 3 linguri ulei
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume la cuptor:

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite.

Curatam si spalam cartofii pe care ii taiem cubulete.

Punem 3 linguri de ulei intr-o tava termorezistenta, apoi adaugam cartofii si amestecul mexican, condimentam legumele, dupa care punem carnea deasupra pe care am condimentat-o cu o ora inainte.

Completam cu apa cat sa acopere legumele si dam la cuptorul preincalzit aproximativ o ora.

Spre sfarsit stropim carnea cu vinul si mai lasam 5 minute la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu costita afumata