Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai

de ala_oancea in Porc, 19 Oct 2009 | 10756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati cotlet de porc marinat
  • 3 bucati pulpa de porc marinata
  • 6 cartofi
  • faina de malai
  • sare
  • rozmarin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai:

Porcul l-am luat de la Kaufland, gata marinat. Imi place tare mult, mi se pare foarte gustos.
Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se dau prin amestecul de faina de malai, sare si rozmarin. Se aseaza in tava unsa si se stopesc putin cu ulei. In alta tava se aseaza bucatile de porc si se stopesc si ele cu putin ulei. Se dau toate la cuptor pana se rumenesc frumos. Am servit cu sos se iaurt cu castraveti, usturoi si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu pulpa de porc