Friptura de porc cu ardei kapia

de Valclaudia in Porc, 12 Oct 2014 | 6504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pulpa de port
  • 500 gr.piept de porc afumat
  • 2 ardei mari kapia
  • 1 lingura untura de porc
  • 100 ml suc de rosii
  • usturoi granulat dupa gust
  • sare si piperdupa gust
  • verdeata tocata (patrunjel si telina)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ardei kapia:

Taiem pulpa si pieptul felii de grosimea dorita.

Asezam bucatile de carne intr-o tava de yena.

Peste carne asezam bucati de ardei kapia, 1 lingura untura,sucul de rosii, usturoiul granulat, sare si piper dupa gust, apoi dam tava la cuptor pentru 1 ora la 190 - 200 grade.

Dupa 1 ora de gatit carnea la cuptor,golim continutul formei intr-o tigaie si lasam sa se gateasca friptura la foc iute pana se rumeneste frumos.

Presaram verdeata tocata.

Servim cu piure de cartofi si muraturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 600 lei
1299.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

12.10.2014, 15:45

Bya Ralu 1

12.10.2014, 17:12

bun bun

Rocsi 1

12.10.2014, 18:50

Ma inscriu la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc, la cuptor