"Friptura" de porc

de MotanLaOale in Porc, 20 Ian 2011 | 5990 vizualizari

 

Din cand in cand simtzim nevoie de a manca pur si simplu o bucata de carne prajita, Chiar mai grasa si cu sorici crocant. Nesanatos, stiu, dar...
Nu am stiut cum sa o denumesc deoarece este pur si simplu carne de porc prajita si "prajeala" nu imi suna deloc bine.

 

INGREDIENTE

  • Cateva felii fleica cu sorici
  • Cateva felii ceafa
  • Cateva felii cotlet
  • Sare,piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Friptura" de porc:

Intr-o tigaie non-aderenta se pun la prajit intai feliile de fleica ca sa-si lase untura. Se pune sare si piper.

Cand sunt prajite si soriciul crocant se scot si se pun la prajit celalalte bucati.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se poate manca cu mamaliga si neaparat muraturi

Eu le-am mancat cu garnitura de orez cu mazare si castravezi si gogosari in otet.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Friptura" de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor