Pulpa de miel se curata foarte bine de pielite si grasime. Eu am dezosat pulpa, apoi am asezat-o intr-un vas mai adanc.
Separat, se prepara sosul in care se va marina carnea. In vasul de la blender am pus toate ingredientele, mai putin cimbrul si menta (si sucul de rosii )si am mixat pana s-a facut crema.
Sosul l-am turnat peste carnea de miel si am uns-o bine pe toate partile, apoi am pus crengutele spalate de cimbru si menta. Am pus un capac si vasul e acum la frigider, pana maine
Continuarea, maine, dupa ce voi scoate pulpa din cuptor
.................................................................................................................
Atat! Friptura de miel este gata! este absolut delicioasa! asta doar din privit, ca inca n-am gustat din ea, dar miroase de nu se poate!!
Am pus carnea intr-un vas de iena, am adaugat o cana cu apa si am acoperit-o cu folie de aluminiu.
Friptura de miel a stat cam 30 de minute la cuptor, la foc potrivit, apoi am adaugat o cana cu suc de rosii si am mai lasat-o vreo 10 minute.
Excelenta friptura de miel pentru Pasti!