Friptura de miel la cuptor

de Rocsi in Oaie, 25 Apr 2012 | 9573 vizualizari

COMENTARII (17)

adry88 1

25.04.2012, 20:34

buna friptura

alldaycooking 1

25.04.2012, 20:35

ce prezentare frumoasa!

Lau 1

25.04.2012, 20:36

arata bine

diaconta 1

25.04.2012, 20:46

avem si fripturica

MotanLaOale 1

25.04.2012, 20:48

buna buna

Sim0na 1

25.04.2012, 21:09

Foarte mult imi place!!!

madi_marin 1

25.04.2012, 21:32

cum arataaaa.... rocsi...pentru mine o portie maaaare , te rog....

mena29 1

25.04.2012, 21:36

Rocsuc,maine la pranz vin si la tine

Maria68 1

25.04.2012, 21:37

foarte gustoasa

Bya Ralu 1

25.04.2012, 21:44

arata bine!

RuxyRux 1

25.04.2012, 22:39

O reteta deosebita! Bravo Rocs mic!

jolygina 1

26.04.2012, 09:18

place

cocolina 1

26.04.2012, 11:20

bine mai arata

Mihaela11_jo 1

26.04.2012, 14:02

La fav

Rocsi 1

26.04.2012, 15:04

Ma bucur mult ca va place!!

Alinutza80 1

03.05.2012, 22:00

arata foarte bine

Rocsi 1

03.05.2012, 22:21

Alinutza!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel