Friptura de manzat la "tava"

de MotanLaOale in Vita, 22 Iul 2011 | 9980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pulpa de manzat
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 3 linguri pasta tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita vegeta
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de manzat la "tava":

Carnea se spala si intreaga se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si vegeta.

Eu am fiert-o in oala sub presiune 1 ora.

Dupa o ora am scos ceapa si am aruncat-o, carnea am scos-o si am taiat-o felii de aproximativ 2 cm.

Intr-o tava sau cratita se pune uleiul si se aranjeaza feliile de carne.

Se pune boia, piper, sare, mult cimbru, rosiile taiate cubulete, pasta de tomate si se acopera cu zeama in care a fiert carnea.

Se introduce in cuptor pentru 40-50 minute pana scade la consistenta dorita.

Se serveste cu orice fel de garnitura si salata sau muraturi.

Eu am facut un pireu de cartofi si am mancat-o cu castraveti acri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de manzat la "tava"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu sos de mustar