Friptura asortata

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 4 Mai 2013 | 4417 vizualizari

 

O friptura asortata simpla dar gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • 5 ciocanele de pui
  • 4 bucati de carnat semiafumat
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 200ml apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura asortata:

Se spala carne ade porc si se taie cuburi mai mari.

Se curata pulpele de pui de piele si se spala bine

Carnatul se taie bucati de 2-3 cm .

Se pune carnea de porc, pulpele de pui si carnatul, se condimenteaza cu sare , piper , boia, se toaca usturoiul si se pune peste . Se adauga apa, se acopera cu folie si se da la cuptor 1 ora

Se scoate folia si se mai lasa 20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de seminte